Kaip gyventi su taika ir džiaugsmu, net jei esi iš prigimties jautrus žmogus.

Per atvirumą tam ką jauti, atrask paprastumą, vidinį aiškumą ir harmoniją savyje.

“Laisvė džiaugtis” 90 dienų grupinis koučingas internetu.

Kursas vyksta nuolatos ir nesibaigs po 90 dienų, todėl tu pradėsi iškart, kai prisijungsi.

Šiame kurse patirsi kitokį būdą susitikti su viskuo kas buvo užspaustą ir iki šiol neleista.

Visą tai kas buvo laikoma blogiu mes pakviesim į sceną, kad galėtume iš tikro susitaikyti su tuo ką jaučiam.

Jau daugiau kaip 8 metus, kiekvieną savaitę, vedu konsultacijas žmonėms.

Matau kaip visi atėję, pradeda iš tos vietos, kur yra tik tokie klausimai:

Ką man daryti!?
Kaip man išspręsti/pakeisti/pagerinti ……….? (įrašyk savo problemą ar jausmą)

Ir kas kart sakydamas „žiūrėk ar galėtum atsiverti ir pripažinti, kad tau baisu dabar, o gal dabar pyksti“

Labai dažnai matau tą vidinį klausimą „O tai padės?“, nes vienintelis noras yra atsikratyti ir daugiau nejausti.

Taip nuolat liekame nusivylę, tarsi gavę nekokybiško maisto restorane, nes tie jausmai ar reakcijos, kuriuos atstumiame, vis laikas nuo laiko grįžta.

Ir tada pasileidžia senos istorijos, nusivylimas ir dar vienas raundas savikritikos, nepasitenkinimo ir viskas kartojasi.

Ir pats gražiausias momentas dirbant su kiekvienu žmogumi yra, kai jis pirmą kartą sąmoningai atsiveria ir nustoja kovoti su savimi, nustoja atstumti save ‘blogą’ ir jame įsivyrauja TAIKA.

Nutyla protas, nurimsta kūnas, galva ištuštėja ir prašviesėja.

Ir tada klausimas „Ar gali būti taip paprastą?“.

TAIP gali būti taip paprasta: Ar leisi sau tokį paprastumą?

Grupinio darbo metu nuolat tau priminsiu:

– tą atvirumą, kuris yra natūralus, kuris yra tavo giliausioje esmėje ta begalinė besalyginė meilė, ramybė ir džiaugsmas.

– Visa tai yra prieinama jau dabar, nes TU jau esi pilnas, vertingas ir pakankamas.

– Meilė, kurios ieškai esi tu pats.

– Tu gali nustoti taisyti save ir atsiverti visiškam savęs priėmimui.

 

Ar išdrįsi surizikuoti ir padaryti kažką naujo, kitaip nei sako įpročiai ir praeities patirtis?

KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

Ir pagaliau tas suvokimas, kad nėra „blogų“ jausmų – jie tiesiog kitokie.

Labas ryti, negaliu tau dar kartą nepadėkoti, kad esi! Matyt labai skausmingą pūlinį palietėm vakar, tad šiandien nenoriu daryti nieko kito, kaip žiūrėti pro langą ir paleidinėti tai, kas kyla iš pačių esybės gelmių. Ir jaučiu, kad dirbu at the moment patį prasmingiausią darbą! Ir pagaliau tas suvokimas, kad nėra „blogų“ jausmų – jie tiesiog kitokie! Ačiū labai už viską, gražių ateinančių metų tavo šeimynai

G. B.

Ačiū labai už šitą didelę vidinę kelionę, kurioje mane lydėjai

Man labai patiko konsultacijos su Ryčiu. Nurimau, atėjo daugiau aiškumo, krypties, priėmimo savo jausmams ir tam kas vyksta.

Rytis padėjo pamatyti daug įsitikinimų ir taisyklių, kurios prieštarauja viena kitai. Dėl jų jau kuris laikas jaučiau, kad tam tikrose savo gyvenimo srityse darau žingsnius, kad bet tuo pačiu nepajudu, tarsi stoviu vietoje. Šių prieštaraujančių įsitikinimų įvardijimas ir pamatymas mane tarsi išlaisvino, pradėjau tikslingai judėti link savo tikslų.

Rytis padėjo išbūti su emocijomis, kurias senai nešiojausi savo viduje. Po sesijų jaučiu daug daugiau vidinio aiškumo, laisvės, spontaniškumo, jaučiu didesnį lengvumą. 

Sesijas rekomenduoju žmonėms, kurie nori pasiekti savo gyvenime daug, bet jaučia kad užstringa. Kur patys mato, kad kažkas stabdo ir vieni nebeišjuda. Žmonėms, kurie keliauja sąmoningumo keliu ir suvokia, kad ne viską gali pamatyti patys. Rytis padeda pamatyti už savo paties matymo ribų. Ryčio įžvalgos be galo naudingos ir labai tikslios.

Esu labai dėkinga Ryčiui, už mane praturtinusį procesą, nuoširdų bendravimą ir pasidalinimą savo asmeninėmis patirtimis.

Ugnė Lindžiūtė

Paleidimai ir vidinis balansas pripildo gyvenimą:

LAIME

PAPRASTUMU

AIŠKUMU

KAS ĮEINA Į KURSO KAINĄ

90 minučių trukmės vaizdo skambučiai kiekvieną antradienį, skirti klausimams ir atsakymams, praktinėms emocijų paleidimo konsultacijoms su Ryčiu.

56 teorinės paskaitos (~20 min.) ir meditacijos (~15 min.) 8 savaites, kurios padės transformuoti jausmus, įsitikinimus ir giliau įtvirtinti žinias bei potyrius.

Visi paskaitų, meditacijų ir klausimų bei atsakymų įrašai asmeninėje „Į save“ paskyroje (su galimybe atsisiųsti į savo kompiuterį ar telefoną).

Papildomas 1 savaitės įvadas į paleidimus, jei tai jums visiškai nauja tema. Jei jau turite paleidimų pagrindus ir žinote kas tai, tada įvadas bus puikus pasikartojimas arba galėsite iškart pereiti prie kurso turinio.

w

Kasdienis praktikavimas su kitu kurso dalyviu tau patogiu metu, jei nuspręsi, kad nori praktinės patirties su kitu žmogumi.

KURSO PROGRAMA

=

1 savaitė. Kas atsakingas už laimę ir džiaugsmą tavo gyvenime?

Padėsi pagrindus įpročiui būti visiškai atsakingu už savo laimę ir kitus jausmus. Daugelis atsakomybę siejame su kalte, baime ar spontaniškumo slopinimu. Pasistengsime išvalyti tokias asociacijas. Sukursi ketinimus, ką nori gauti iš laiko, kurį praleisime kartu.

=

2 savaitė. O ką, jei pabandytum daryti viską nerimtai? O gali dar nerimčiau?

Ar pažįsti nors vieną „rimtai laimingą“ žmogų? Pamatysi, ką į tavo gyvenimą atnešė kažkur išmoktas rimtumas. Susigrąžinsi žaismingumą ir lengvumą saviugdoje, kaip ir kiekvienoje savo veikloje bei dienoje. Tapsi laisvas nuo baimių, kurios privedė prie varginančio rimtumo.

=

3 savaitė. Kas būtų, jeigu, užuot buvęs teisingai padorus ir geras, būtum tikras?

Mes žinome, kokių taisyklių bei moralinių normų privalu laikytis, kad būtume normalūs, geri, padorūs visuomenėje. Sugriausime visas baime grįstas iliuzijas, kurias įsikalbėjome arba nesąmoningai išmokome per pavyzdžius. O ką, jei pabūtum tuo, kuris nenormaliai laimingas be jokios rimtos priežasties? Išsilaisvinsi iš taisyklių dėl kurių buvai įpratęs nesidžiaugti.

=

4 savaitė. Tai ar gali atleisti savo „nevykėliui“ už paklydimus?

Po šios savaitės klausimas „ar už tai tikrai galima atleisti?“ tiesiog nebeturės jokios prasmės. Visi tavo „…bet gi galėjau…“ iškeliaus užmarštin, užleisdami vietą atleidimui sau ir kitiems žmonėms. Širdis prisipildys šiluma, o protas – tyla. Išmoksi, kaip nuramintį užstrigusią plokštelę „galėjo būti kitaip“. Pagaliau nustosi vengti „kvailio“ ir „nevykėlio“ viduje.

=

5 savaitė. Ar gali įsikrauti totalia meile sau ir kitiems?

Pradėsi kurti savyje tokį palaikymo ir priėmimo jausmą, kurio niekas negalėtų atimti. Nebeliks priežasties laukti meilės iš kitų, nes palaikymas, pripažinimas, priėmimas iš vidaus bus tavo kasdienė praktika. Sunku patikėti? Tai – kur kas lengviau nei dabar gali atrodyti. Tapsi savo didžiausiu fanu.

=

6 savaitė. Tai ar dar tiki ta istorija, kad nepasitiki savimi?

Žinosi, kas yra pasitikėjimas. Kokios jo sudėtinės dalys ir kaip pasinaudoti žiniomis praktiškai. Išlaisvinsi tuos stabdžius, kuriuos laikei savyje, dėl kurių surasdavai priežasčių nepasitikėti savimi.

=

7 savaitė. O kaip TU nori, kad būtų?!

Apnuoginsi tą išmoktą gyvenimą teisinantis, kritikuojant save ir kitaip atsisakant džiaugtis. Tai bus tarsi antras raundas, po kurio dar likę pasiteisinimai, kurie trukdo džiaugtis, bus nugalėti su meile. Nustosi teisintis ir rinksies taip kaip tau norisi.

=

8 savaitė. Kaip jautiesi su aiškiais tikslais ir neatidėliodamas džiaugsmo?

Nesvarbu, kiek laiko atrodė, kad baimė, pasipriešinimas ir neveiksnumas tave paralyžiuoja, tu išnarpliosi sluoksnius, kurie nebeteks galios prieš tavo naują požiūrį. Išmoksi džiaugtis kelione, nepaisant senų patirčių ir užtvirtinsi pasitikėjimą veiksme.

EMOCIJŲ PALEIDIMŲ NAUDA

Kaip tai vyks

Nuo tada, kai prisijungsi, tau kursas truks 90 dienų.
Kursas vyksta nuolatos ir nesibaigs po 90 dienų, todėl tu pradėsi iškart, kai prisijungsi.

Gyvi susitikimai vyks antradieniais  18:30 Lietuvos laiku.
Jų trukmė maždaug 1,5 val. (90 min.)

  • jei praleisi susitikimą, tai jie visada bus įrašomi ir galėsi peržiūrėti įrašą, sau patogiu laiku.
  • Susitikimai vyks Zoom platformoje, todėl galėsime bendrauti gyvai (video + garsas).
  • Jei norėsi, tai su kažkuo iš grupės sutarsite padėti vienas kitam ir paleidinėsite poroje.
  • Kasdien galėsi klausyti teorijos ir meditacijų įrašų, kurie jau paruošti ir laukia tavęs.

Registracija

Mokant dalimis

3 mėnesius po 197€/mėn

Mokant iškart

497€

1. Paspaudus “Registruotis dabar” pakliūsi į saugų apsipirkimo puslapį, kur galėsi prisijungti arba susikurti vartotojo paskyrą. Taip pat pasirinkti mokėjimo būdą.
2. Atlikus užsakymą gausi patvirtinimo laišką ir visą reikalingą informaciją kur rasti kurso medžiagą.

    Atsakomybės ribojimas

    Rytis nėra gydytojas ar psichoterapeutas. Rytis nediagnozuoja, negydo psichinių ligų ar psichologinių diagnozių, neišrašo jokių vaistų.

    Susitikimai su Ryčiu NĖRA pakaitalas kvalifikuotai medicinei, psichologinei, psichiatrinei pagalbai, diagnozei ar gydymui.

    Jei turite sveikatos ar psichologinių sutrikimų ar ligų, prašau susisiekite su savo gydytoju ar kitu kvalifikuotu specialistu nedelsiant.

    Jei jaučiate norą nusižudyti ar manote, kad galite kelti pavojų sau ar kitiems, prašau kreipkitės pagalbos, skambinkite į atitinkamas tarnybas, pagalbos linijas, policiją ar kitą atitinkamą tarnybą savo mieste.

    Neatmeskite specialistų patarimų ir neatidėkite siekimo profesionalios pagalbos dėl to ką perskaitėte šioje svetainėje ar dėl ką galite išgirsti iš Ryčio ar perskaityti.

    Rytis nėra ir nebus atsakingas už pretenzijas ar žalą ir aiškiai atsisako bet kokio pobūdžio atsakomybės už bet kokius veiksmus ar neveikimą, atliktus lankantis internetiniuose kursuose, stovyklose ar privačiose sesijose ar aptikus bet kokį kitą turinį, šioje svetainėje ar kitur.

    Bendravimas su Ryčiu yra jūsų pačių rizika be jokios tiesioginės ar numanomos garantijos, įskaitant bet kokią garantiją už suteiktą informaciją, patarimus ar nuomones.

    Jūs siekiate šių paslaugų ir tai darydami jūs duodate visišką sutikimą tam kas čia rašoma ir prisiimate visą atsakomybę.

    Ryti tik tavo kursu deka ir mano darbo bei pasitikejimo tuo ka darau vaisius – yra sis vaikelis! Po 10 metu gyvenimo kartu su partneriu as nepabijojau LEISTI SAU kad kudikelis gali ateiti i si pasauli!!!
    Didelis Aciu TAU kad po 12 savaiciu kurso buvo pradeta si nuostabi gyvybe!
    Ir per gimdyma neaplanke nei viena baime nors ir veiksmas vyko ilgai – dvi paras!
    ACIU!!!

    Asta Dumbliauskienė